Maalivahti- ja taitoleirit

Maalivahtileirien ilmoittautuminen on nyt auki kesälle 2024!

Mukavaa alkanutta pelikautta ja koppeja!!!

Maalivahtileiri 11-14.6.2024 (8-13-vuotiaat) Kisakallio.  Petri Tuonosen johtama maalivahtileiri 8-13-vuotiaille Kisakalliossa. Ohjelmat ja saapumisohjeet lähetetään kevään 2024 aikana ja ne myös laitetaan sportfini.fi- sivulle ja siellä "Ohjelmat". Hinta on 575 € täysihoidolla. Kisakallio laskuttaa leirin keväällä 2024. Eräpäivä on 30.4.2024

Goalie PRO Camp 11-14.6.2023 (U14-U20-ikäisille ) Kisakallio.   Petri Tuonosen johtama Goalie PRO Camp U14-U18- ikäisille Kisakalliossa. Ohjelmat ja saapumisohjeet lähetetään kevään 2024 aikana ja ne myös laitetaan sportfini.fi- sivulle ja siellä "Ohjelmat". Hinta on 575 € täysihoidolla. Kisakallio laskuttaa leirin keväällä ja eräpäivä on 30.4.2024.

Maalivahtileiri 17-20.6.2024 (8-13-vuotiaat) Piispala.  Petri Tuonosen johtama maalivahtileiri 8-13-vuotiaille Piispalassa. Ohjelmat ja saapumisohjeet lähetetään kevään 2024 aikana ja ne myös laitetaan sportfini.fi- sivulle ja siellä "Ohjelmat". Hinta on 548€ täysihoidolla. Piispalan leireillä opetellaan ja pelataan voimakkaasti suosiota nostavaa Pickleball- pallopeliä. Piispalan uudella tasokkaalla Frisbee-golfradalla kisaillaan frisbee-mestari-tittelistä. Tarjolla on iltaisin kylpylää ja legendaarista rantasaunaa grillaten makkaraa ja paistaen lettuja.

Goalie Pro Camp 17-20.6.2024 (U14-U20-ikäisille) Piispala.  Petri Tuonosen johtama Goalie Pro Camp U14-U18- pelaajille Piispalassa. Ohjelmat ja saapumisohjeet lähetetään kevään 2024 aikana ja ne myös laitetaan sportfini.fi- sivulle ja siellä lukujärjestykset. Hinta on 548 € täysihoidolla. Piispalan leireillä opetellaan ja pelataan voimakkaasti suosiota nostavaa Pickleball- pallopeliä. Piispalan uudella tasokkaalla Frisbee-golfradalla kisaillaan frisbee-mestari-tittelistä. Tarjolla on iltaisin kylpylää ja legendaarista rantasaunaa grillaten makkaraa ja paistaen lettuja.

Maalivahtileiri 8-13-vuotiaille

Paikka: Kisakallion urheiluopisto ja Piispala.

Maalivahtileirillä opitaan ja harjoitellaan monipuolisesti maalivahtipelin eri osa-alueita.

Jää- ja oheisharjoittelu on suunniteltu erityisesti maalivahdille ja harjoitteita on helppo tehdä myös omatoimisesti leirin jälkeen. Maalivahdit jaetaan 12-14 maalivahdin ryhmiin ja jäällä harjoittelu tehdään pienryhmissä

Jääharjoittelun painopisteet ovat liikkumis- ja torjuntatekniikoissa, modernin maalivahtipelin vaatimuksien mukaan. Leirin lopulla harjoitellaan sijoittumista ja pelaamista erilaisissa maalintekotilanteissa.

Oheisharjoittelun painopisteenä on kehonhallinta ja motorinen yleistaitavuus.

Piispalan maalivahtileireillä opetellaan ja pelataan voimakkaasti suosiota nostavaa Pickleball- pallopeliä. Piispalan uudella tasokkaalla Frisbee-golfradalla kisaillaan frisbee-mestari-tittelistä. Tarjolla on iltaisin kylpylää ja legendaarista rantasaunaa grillaten makkaraa ja paistaen lettuja.Goalie Pro Camp 14-20-vuotiaille

Paikka: Kisakallion urheiluopisto ja Piispala.

Leiri on tarkoitettu U14-U20 ikäisille tavoitteellisille maalivahdeille. Leirin harjoittelu on suunniteltu nuorten huippuvaiheen maalivahtipelin painopisteiden pohjalta.

  1. Jääharjoittelun teemat ovat pelinlukeminen, sijoittuminen, pelaaminen erilaisissa maalintekotilanteissa, recovery-­pelaaminen, pienenkulman pelaaminen ja maalintaustapeli.
  2. Jääharjoittelun tavoitteena on antaa leiriläisille malleja ja työkaluja, joiden avulla maalivahti voi kehittää omaa peliään tasapainoisemmaksi ja tehokkaammaksi.

Oheisharjoittelun painopisteenä on keskivartalon ja lantioseudun hallinta ja liikkuvuus sekä monipuolinen motoriikkaharjoittelu.

Piispalan maalivahtileireillä opetellaan ja pelataan voimakkaasti suosiota nostavaa Pickleball- pallopeliä. Piispalan uudella tasokkaalla Frisbee-golfradalla kisaillaan frisbee-mestari-tittelistä. Tarjolla on iltaisin kylpylää ja legendaarista rantasaunaa grillaten makkaraa ja paistaen lettuja.

Tervetuloa suosituille leireillemme!

Lisätietoa maalivahtileireistä:  

Petri Tuononen, Goalie Coach. Puh:+358503398282, s-posti: petri.tuononen67@gmail.com