SPORTFINI

Sportfini (Fini leirit ja turnaukset Oy) on vuonna 2020 perustettu osakeyhtiö, jonka juuret ovat Suomen Jääkiekkoliiton leiri- ja turnaustoiminnassa. Tänä päivänä Sportfini toimii yhteistyössä useiden eri lajien ja lajiliittojen kanssa.

Sportfini tuottaa elämyksellisiä urheilu- ja liikuntatapahtumia yhteistyössä Piispalan nuorisokeskuksen, Suomen urheiluopistojen, kylpylähotellien ja kansainvälisten yhteistyökumppaneidensa kanssa.  

SPORTFININ YHTEYSHENKILÖT

Sportfinin tapahtumissa työskentelee vuosittain useita kymmeniä valmentajia, tuomareita, liikunnanohjaajia, leiri-isäntiä, opettajia, kuvaajia ja IT-henkilöjä.

Ilpo Myllyniemi toimitusjohtaja

Liiga-leirit, turnaukset, pelitällit

Ilpolla on pitkä kokemus Suomen jääkiekkoliiton kouluttajana. Ilpo tuntee suomalaisen juniorijääkiekon luistimesta kypärään. Hän on ohjannut monia nykyisiä huippuvalmentajia ja kuului vuonna 1998 maailmanmestaruuden voittaneen Suomen 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueen valmennusryhmään. Ilpon sydäntä lähellä ovat lapset ja nuoret, jotka jäävät tavoitteellisen kilpaurheilun ulkopuolelle; urheiluelämykset ja onnistumisen kokemukset kuuluvat jokaiselle.

ilpo.myllyniemi@sportfini.fi; 0500959353

Sami Lahtinen 

sporttipappi ja viestijä

Sporttiriparit, seniorisportti, viestintä 

Sami on ihmisten kohtaamisen ammattilainen ja taitava viestijä. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus papin työstä Helsingissä. Lisäksi hän on tehnyt vuosia urheilupapin hommia (Suomen Jääkiekkoliitto & Sportfini). Sami on suorittanut myös liikuntapsykologian perusopinnot. Jalkapallossa Sami on Liverpoolin, jääkiekossa JYPin ja elämässä heikomman puolella.

sami.lahtinen@sportfini.fi; 0503617892

SPORTFININ MENTORIT

Sportfinin mentorit avustavat kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Jukka-Pekka Vuorinen

Sportfinin mentori

Jukka-Pekka Vuorinen on toiminut Suomen Jääkiekkoliiton ja SM-liigan toimitusjohtajana yhteensä yhdeksäntoista vuotta sekä Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n komiteoiden jäsenenä.

Sen lisäksi Vuorinen on vastannut olympiaturnauksen järjestämisestä Torinossa ja toiminut miesten ja nuorten MM-kisojen pääsihteerinä.

Vuorinen toimi myös vuoden 1995 miesten MM-kultaa voittaneen maajoukkueen toimitusjohtajana ja naisten ensimmäisen IIHF:n EM-kultaa voittaneen joukkueen joukkueenjohtajana 1989.

Vuorinen on pelannut jääkiekon SM-liigassa, I-divisioonassa (Mestis) ja voittanut useita nuorten Suomen mestaruuksia.

Lisäksi Vuorinen on kirjoittanut kaksi kirjaa jääkiekosta ja toiminut legendaarisen Jääkiekkokirjan päätoimittajana.

Viime vuodet Vuorinen on vienyt suomalaista urheiluosaamista Kiinaan muun muassa jääkiekon, salibandyn ja muodostelmaluistelun osalta.

jp@pjteam.fi; 0400626567

Timo Bäckman  

Sportfinin mentori

Timo Bäckman on toiminut toistakymmentä vuotta kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n eri valiokunnissa (2003-2016) ja Helsingissä pelattujen nuorten MM-kisojen pääsihteerinä vuonna 2016. 

Suomen Jääkiekkoliitossa Bäckman palveli lähes kolmekymmentä vuotta, joista yli kaksikymmentä vuotta urheilutoimenjohtajana ja nuorten maajoukkueiden managerina. 

Timolla on jäsenyydet mm. Tanhuvaaran ja Kuortaneen urheiluopistojen valtuustoissa sekä kirkon liikunta- ja urheiluneuvottelukunnassa.

timo.backman@sportfini.fi; 0500431 642

Toni Bassols      

Sportfinin mentori

Toni Bassols on Madridin kaupungin valtuuttama kouluttaja, psykologi, neuvottelu- ja sovitteluasiantuntija sekä lukemattomien johtajien ja yrittäjien mentori. Hän on toiminut markkinoinnin konsulttina, viestinnän neuvonantajana, yrityksen johtajana ja yrittäjänä.

Tonilla on hyvät suhteet Espanjan ammatti- ja juniorijalkapalloon sekä muihin lajeihin, kuten koripalloon ja jääkiekkoon. Tonin ja Riston (Kankaanperä) yhteistyön tuloksena syntyi muun muassa Real Madrid Foundation jalkapalloklinikka Kuortaneen urheiluopistoon.

Toni toimii Sportfin kansainvälisenä avustajana ja on mielellään mukana jakamassa kokemuksiaan, varsinkin kun kyse on nuorten valmentamisesta ja auttamisesta.

(Yhteys Toniin markkinointihenkilömme, Risto Kankaanperän p. 0500 418771 kautta)

Laskutustiedot

Leirejä ja turnauksia yhteistyössä kehittämässä: