Sporttiriparit

2009 ja 2010 -syntyneille!

Eerikkilän urheiluopisto - Imatran kylpylä - Kisakallion urheiluopisto - Pajulahden urheiluopisto - Piispalan nuorisokeskus - Vuokatin urheiluopisto

Jokainen nuori on tervetullut sporttiriparille – osallistuminen ei edellytä kirkon jäsenyyttä!

Sporttiriparikonsepti on suunniteltu yhdessä Kirkkohallituksen rippikoulutyön ja eri lajien ja urheiluopistojen valmennuksen asiantuntijoiden kanssa!

Sporttiriparilla nuori saa kasvaa niin ihmisenä kuin urheilijana!

Etsi oman lajisi leiri ja ilmoittaudu! 

Uutuuksina käsipalloripari ja kaikille liikkuville nuorille tarkoitettu Sports & action -ripari!

Lajit:

Yksinluistelu – Muodostelmaluistelu – Jääkiekko – Koripallo – Käsipallo – Salibandy – Jalkapallo – Hiihto – Ampumahiihto – Frisbeegolf – Suunnistus – Ringette – Alppi– Cheerleading – Uinti – Pesäpallo – Freeski – Hiihtosuunnistus – Sports & action!

Oheislajina mukana hauska ja sporttinen pickleball!

TIETOISKU SPORTTIRIPARILAISELLE:

  • Ilmoittautumisen jälkeen saat infoa koko rippikoulumatkan alkaen jo edeltävän vuoden syyskuusta (sis. ohjeet kotiseurakuntaan tutustumiseen).
  • Konfirmaatiosta livelähetys, katsottavissa myös jälkilähetyksenä!
  • Konfirmaatiotilaisuus leirin viimeisenä päivänä!
  • Ennen leirijaksoa pääset tutustumaan ryhmääsi ja rippikouluteemoihin napakan ja omatoimisen etäjakson merkeissä!

"Sporttiriparille kannattaa tulla, jos haluaa viikon ajan laadukasta harjoittelua hyvässä ilmapiirissä. Jokainen urheilija saa varmasti hyviä uusia työkaluja ja ajatuksia päivittäiseen harjoitteluun tulevaisuudessa."

Toni Nyman, valmentaja

Kaikki koripalloriparit Kisakallion urheiluopistolla!

"Jääharjoituksissa keskitytään yksilön lajitaitoihin (luistelu, kiekonkäsittely, syöttäminen ja laukominen/maalinteko). Näiden lisäksi pelataan paljon erilaisia pelejä kentän kokoa ja pelaajamäärää muokaten."

Petteri Haveri, taitovalmentaja, Pelicans

"Cheerleading riparilla harjoitellaan paljon level 2-4 stuntteja yhdessä ja omissa tasoryhmissä pääsee tekemään oman levelin juttuja leirin loppupuolella. Valmennuksessa on myös panostettu psyykkiseen valmennukseen ja akrobatian tekniikka -harjoitteluun".

"Sporttiripari on paras paikka nähdä saman lajin edustajia ja tutustua uusiin ihmisiin, sekä saada oman lajin erinäköistä valmennusta, josta voi saada paljon intoa ja vinkkejä tekemiseen!"

Lottamari Heino, cheerleading-valmentaja

"Sporttiriparilla treenataan monipuolisesti tasapainoa, kehonhallintaa sekä välineenkäsittelytaitoja. Lajiharjoitusten lisäksi riparilla liikutaan myös monipuolisesti yli omien lajirajojen, hauskuutta ja kivaa yhdessäoloa unohtamatta".

"Sporttiriparille kannattaa tulla mikäli haluaa yhdistää rippikoulun ja harjoittelun. Tämän lisäksi pääset kokemaan rippikoulun luoman yhteisöllisyyden ja unohtumattoman viikon saman henkisten urheilijoiden kanssa".

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian hiihtovalmentaja Netta Tuhkanen


Lotta Artimo (maajoukkue – yksinluistelu)

- Mielestäni Sportfinin riparissa oli parasta se, että pystyi hyvin yhdistämään kesän kovan treenaamisen ja riparin samaan aikaan.

- Kannattaa tulla Sportfinin riparille, koska siellä saa paljon uusia kavereita ja oppii samalla tuntemaan uusia ihmisä, saa treenata ja pitää myös hauskaa".

"Sporttiriparilla saa hyviä ja unohtumattomia kokemuksia ja paljon urheilua".

Viljo Tekoniemi, vuoden 23 sporttiriparilainen, maalivahti PPJ

RIPPIKUVAUS

Sporttiripareille tulee ammattikuvaaja tallentamaan riparilaisista tärkeät ja juhlavat muistot. Nuoria kuvataan leirin päätöspäivinä juhla-asuissa (yksityis- ja ryhmäkuvat). Tarkempi aikataulu ja ohjeet kerrotaan leirillä.

Kuvassa käyminen ei maksa mitään, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen ennen leirin alkua. Kuvaus tapahtuu tiiviin leiriohjelman lomassa eikä kuvaaja pysty kuvaustilanteessa enää selvittämään henkilötietoja. Ilmoittautumislomake aukeaa suoraan alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen on jo auennut, voit käydä hoitamassa asian vaikka heti.

Linkki valokuviin lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin parin viikon kuluttua kuvauksesta.

Tilaaminen on vapaaehtoista. Tilattavissa on ryhmäkuvan lisäksi omia muotokuvia, kiitoskortteja, ja muita kuvatuotteita. Kuvahinnasto löytyy ilmoittautumissivulta.

Kuvaus tapahtuu pääsääntöisesti juhlaa edeltävänä ja konfirmaatiopäivänä opistolla tai kirkolla. Kuvaajalla on mukanaan ruusuja. Jos haluat, että nuorella on kuvassa rippiristi, ohjeista nuori toimimaan sen kanssa.

Yhteystiedot

Ari Koivulahti
ari@koivulahti.fi
Puh. 050 330 5454

Siirry alla olevasta linkistä ilmoittamaan nuoresi kuvaan. Ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi päivää ennen konfirmaatiota.

 

Ilmoita nuoresi tästä linkistä kuvaukseen: